Direktlänk till inlägg 9 november 2011
Jag skrev att jag skulle göra mina nybakade muffins fina, men hade jag vetat vilket helvete det är att hantera å göra glasyr hade jag inte ens gett mig in på det.
Herregud vad fel allt gick. Jag hatar glasyr.
Note: Glasyr blir väldigt trögflytande till slut, använd större skål med högre kanter OCH håll fast i skålen när du sätter igång elvispen. Såg dessutom likadant ut på mina kläder (och golvet) som det gör på diskbänken.
Sedan skulle jag torka av skålen som glasyren låg i, men tänkte INTE på att glasyren låg där i, så på den nyavtorkade diskbänken hällde jag ut lite extra bara för att det är så kul att torka upp just glasyr med sin underbara konsistens, och att det jätte kladdigt gör det ju bara ännu roligare...
Så de fula muffinsen blev lite fulare och kladdiga, men inte jätte hemska att äta.
Det blir nog ingen impulsbakning för mig på ett tag, och pepparkakorna sket jag i att dekorera, för jag hatar glasyr.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
|||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|